Profilleri silin ve geri yükleyin
Bir profil silindiğinde, Çöp Kutusu'ndaki Silinenler sekmesine gönderilir ve kalıcı olarak kaldırılmadan önce 7 gün boyunca orada kalır. Bu süre zarfında, profil herhangi bir zamanda geri yüklenebilir.
Bir profili sil
Profil listesinde, silmek istediğiniz profilin üç noktalı menüsüne tıklayın.
Sil'e tıklayın.
Onay iletişim kutusunu inceleyin ve Sil'e tıklayın.
Profil Çöp Kutusu'na taşınır ve 7 gün boyunca geri yüklenebilir durumda kalır.
Silinen bir profili geri yükle
Bir profilin geri yüklenmesi, onu orijinal grubuna ve proxy'siyle birlikte geri getirir. Etiketler geri yüklenmez, bu yüzden onları manuel olarak yeniden atamanız gerekecektir.
Sol kenar çubuğunda Çöp Kutusu'na tıklayın.
Silinenler sekmesine tıklayın.
Geri yüklemek istediğiniz profili bulun ve Geri Yükle'ye tıklayın.
Profil, aktif profil listenize geri döner.
Ayrıca, geri yüklemek istediğiniz profilleri seçerek birden fazla profili aynı anda geri yükleyebilirsiniz. Sayfanın altındaki işlem çubuğunda Geri Yükle düğmesi belirir ve tüm seçili profilleri aynı anda geri yüklemenizi sağlar. Tüm seçili profiller aktif profil listenize geri döner.
Birden fazla profili aynı anda sil
Birden fazla profili tek bir işlemle kaldırmak için şu adımları izleyin:
Silmek istediğiniz profillerin yanındaki kutuları işaretleyin.
Ekranın altındaki işlem çubuğunda, Sil düğmesine tıklayın.
Seçilen tüm profiller çöp kutusuna taşınır.
Son güncelleme
Bu yararlı oldu mu?